Werken bij..
Prego!

Binnenkort opent er een nieuw restaurant in Weert. Het pand staat, de keuken is ingericht en de tafels kunnen worden gedekt. Het concept is uitgedacht en het menu is in ontwikkeling. Het enige wat nog mist ben jij!

Kom jij ook gezellig werken in de Horeca? Bij Prego! hebben wij verschillende vacatures uitstaan. Bekijk hieronder welke vacature jouw interesse wekt, klik op de link en lees snel verder!

Vacature Prego  |  Zelfstandig werkend kok

Vacature Prego  |  Gastheer of Gastvrouw

Vacature Prego  |  Medewerker bediening

Vacature Prego  |  Keukenhulp

Vacature Prego  |  Afwashulp

 

Werken bij..
FULL Events

Van je werk een feestje maken? Of van feesten je werk maken? Wij doen het beide!

Een baan bij FULL Events is niet zomaar een baan. Je komt bij een supergezellig, jong bedrijf terecht met Limburgse gezelligheid en een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit. We bestaan pas sinds 2018, maar we zijn hard gegroeid. En dat bevalt ons wel. De aankomende jaren willen we die lijn doortrekken en daar hebben wij enthousiaste en gemotiveerde mensen voor nodig.

Wij verwachten veel van onze mensen. Bijvoorbeeld dat ze kunnen fluiten (om fluitend naar het werk te komen). Dat ze altijd een flauwe mop paraat hebben. Dat ze een beetje kunnen meepraten over voetbal en bier. Maar ook dat ze niet vies zijn van hard werken, mee willen denken over de werkprocessen en het belangrijkste, ervan houden klanten te ontzorgen. Het feestje van de klant moet ook een beetje jouw feestje zijn. Dus als zij het naar hun zin hebben, heb jij een topweekend!

Bij FULL Events verhuren we niet even een tap of een tentje. Wij verzorgen een belevenis. Ons motto is dan ook: ‘Wij zetten jouw wensen om in onvergetelijke herinneringen’. Maatwerk is onze standaard. Dat betekent dus dat onze mensen flexibel, creatief en oplossingsgericht moeten zijn. In hokjes denken vinden we slaapverwekkend!

Kijk hieronder naar onze actuele vacatures! Wil je een open sollicitatie sturen? Dan kan altijd. We praten graag met goede mensen die iets kunnen toevoegen aan FULL Events! Mail naar nicolette@fullevents.nl of bel ons op +31(0)495 23 49 00 voor vestiging Midden-Limburg of op +31(0)45 208 1339 voor de vestiging Parkstad en vraag naar Nicolette.

Allround medewerker dranken en evenementen Weert / Heerlen 

De ideale bijbaan in Weert / Heerlen 

 Flexwerkers feesten en evenementen