Van je werk een feestje maken? Of van feesten je werk maken? Wij doen het beide!

Een baan bij FULL Events is niet zomaar een baan. Je komt bij een supergezellig, jong bedrijf terecht met Limburgse gezelligheid en een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit. We bestaan pas sinds 2018, maar zijn hard gegroeid. En dat bevalt ons wel. Dit jaar gaan we nog veel harder groeien!

Wij verwachten veel van onze mensen. Bijvoorbeeld dat ze kunnen fluiten (om fluitend naar het werk te komen). Dat ze altijd een flauwe mop paraat hebben. Dat ze kunnen meepraten over voetbal en bier. Maar ook dat ze niet vies zijn van hard werken, mee willen denken over de werkprocessen en het belangrijkste, ervan houden klanten (en de baas) te ontzorgen. Het feestje van de klant moet ook een beetje jouw feestje zijn. Dus als zij het naar hun zin hebben heb jij een topweekend!

Bij FULL Events verhuren we niet even een tap of een tentje. Wij verzorgen een belevenis. Ons motto is dan ook: ‘Wij zetten jouw wensen om in onvergetelijke herinneringen’. Maatwerk is onze standaard. Dat betekent dus dat onze mensen flexibel, creatief en oplossingsgericht moeten zijn. In hokjes denken vinden we slaapverwekkend!

Kijk hieronder naar onze actuele vacatures! Wil je een open sollicitatie sturen? Dan kan altijd. We praten graag met goede mensen die iets kunnen toevoegen aan FULL Events! Mail naar bart@fullevents.nl of bel ons op 0495 -234900 en vraag naar Bart.

 (Ervaren) Allround medewerker Weert

 Medewerker feesten