Evenementen & Festivals!

Een evenement organiseren doe je niet zomaar even. Om te zorgen dat op de dag zelf alles op rolletjes loopt is de voorbereidende fase cruciaal. Je wilt hierbij dan ook alleen samenwerken met professionals die weten waar ze mee bezig zijn. Bij FULL Events denken wij op alle niveaus met je mee. Je kunt bij ons terecht voor de inkoop van de drank en huur van taps, koelwagens en tenten. Maar je kunt ons ook inschakelen om het evenement te organiseren vanaf vergunningaanvraag tot en met het schoon opleveren van het terrein.

Wij staan garant voor efficiƫntie, een professionele aanpak, goed functionerende apparatuur en getraind personeel. Of je nou een oktoberfest, cultureel festival, caranavalsevenement of een theaterfestival wilt organiseren. Voor 500 of 25.000 bezoekers. FULL Events is jouw partner!

Ieder evenement is maatwerk bij ons. Daarom bespreken we graag persoonlijk jouw wensen. Zo kunnen wij een passend voorstel maken. Onze accountmanagers komen graag (live of virtueel) langs om de mogelijkheden te bespreken. Laat ons weten dat je interesse hebt. Wij nemen dan contact met je op voor een afspraak.

 

”Making Memories”

Neem contact met ons op!

FULL Events

Bekijk onze flyer voor de uitgebreide arrangementen

Download hier de flyer!

Feest Fabrique
Oasig Festival
Oasig Festival
Fill 1
Fill 1

 

Contact

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht