VOOR IEDERE GELEGENHEID

Culinaire Verwennerij

Proef perfectie

Ervaar onze cateringdiensten bij FULL Events Catering, passend bij ieder soort feest of evenement en voor ieder budget. Van elegante buffetten tot verrassende creaties van fingerfood of tapasplanken en van een smaakvolle BBQ tot een uitgeserveerd 5-gangen diner, wij brengen culinaire verwennerij naar jouw evenement. Onze gepassioneerde koks streven ernaar om voor ieder evenement de passende culinaire ervaring neer te zetten. Want ook als het om eten gaat is ons motto: Making Memories!. 

Proef perfectie

FULL Events Catering is het food-onderdeel van de FULL Events Group. Omdat FULL Events het totale concept verzorgt en ONTZORGEN met hoofdletters schrijft, zijn we ontzettend blij dat we ook het eten verzorgen. Dan weten we zeker dat alles goed verzorgd wordt.

Wat is eten bij FULL Events Catering eigenlijk?

Uitgeserveerd Diner

Op jullie meest bijzondere dag verdienen jullie een diner dat niet alleen de zintuigen prikkelt, maar ook een herinnering creëert die een leven lang meegaat. Onze luxe uitgeserveerde catering is ontworpen om jullie en jullie gasten te betoveren met verfijnde smaken en uitzonderlijke service.

Street food

Street food is een van de meest populaire vormen van samen genieten. Het feest of de borrel wordt niet echt onderbroken door een eetmoment. Het eten komt “gewoon” langs terwijl je gezellig staat te kletsen met elkaar. Onze koks komen in een foodtruck op jouw locatie de gerechten ter grote van een hand klaarmaken. Daarna worden ze uitgeserveerd of afgehaald.

Barbecue

Van een heerlijk barbecue pakket tot  een buitengewone culinaire ervaring met onze gepassioneerde kok op locatie, die gespecialiseerd is in het betoverende OFYR koken. Laat je zintuigen verwennen met verrukkelijke geuren en gerechten, bereid met liefde en vakmanschap, recht voor je ogen. Wij creëren smaakvolle herinneringen die een leven lang meegaan.

Buffetten

Ontdek een feest van smaken, versheid en verfijning, perfect samengesteld om uw evenement te verheffen naar het hoogste niveau.

Onze buffet catering belooft een verrukkelijke verscheidenheid aan gerechten, zorgvuldig bereid met de fijnste ingrediënten en gepresenteerd met oog voor detail. Van hartige voorgerechten tot verrukkelijke hoofdgerechten en verrassende desserts, wij bieden een scala aan opties aan.

Catering Hapjes

Verrijk jullie onvergetelijke feestavond met een smaakvolle twist! Op onze betoverende feestavond kunnen jullie genieten van een verrukkelijke selectie hapjes.

Ontdek een culinair avontuur met prachtige borrelplanken, verrassend gevulde luxe hammen, gerijpte worsten en smaakvolle kazen. Veras jullie gasten met onze luxe fingerfood die wij gedurende de avond uitserveren. Ook voor de hartige snacker ben je bij ons aan het juiste adres. Kies voor een bittergarnituur of laat een frietwagen komen voor de late midnight snack.

Lunch

Laat ons jouw lunch tot een hoogtepunt maken met onze verrukkelijke catering. Of je nu een zakelijke bijeenkomst, een feestelijke gelegenheid, of een informele samenkomst organiseert, wij zorgen ervoor dat jouw lunchmoment onvergetelijk wordt.

Onze koks bereiden een assortiment aan smaakvolle gerechten met verse ingrediënten. Van kleurrijke salades tot hartige sandwiches en lekkere warme gerechten, we hebben voor elk wat wils.

Neem contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op voor een snelle en vriendelijke ondersteuning.

Locatie Weert

Kraanmeester 5
6004 RR Weert
+31(0)495 23 4900
info@fullevents.nl

Locatie Heerlen

Beersdalweg 93
6412 PE Heerlen
+31(0)45 208 1339
info@fullevents.nl

© Design by Neovisual