Voor de meest luxe evenementen!

 Waar men vroeger voor een bijzondere gelegenheid als een huwelijk, communie of kroonverjaardag op zoek ging naar een feestlocatie, is de trend tegenwoordig om dit te vieren op een plek met een bijzondere betekenis voor degene die het feest geeft. Denk bijvoorbeeld aan de eigen tuin. Wel met stijlvolle aankleding en volledig ontzorgd. FULL Events helpt je hier graag bij.

Wij zorgen voor een sfeervol aangeklede locatie, waar gasten zich welkom voelen. Ontvangst met een glas champagne, comfortabele stoelen om te kunnen genieten van een heerlijk diner, een dansvloer om je te kunnen uitleven op de muziek van de band of dj of een stijlvolle bar om aan uit te rusten onder het genot van een drankje dat door een van onze medewerkers is ingeschonken. Zijn er kinderen bij? Wij regelen een springkussen of ander entertainment zodat ook zij de dag van hun leven hebben.

“Wij zetten jouw wensen om in onvergetelijke herinneringen!”

Neem contact met ons op!

Iedere gelegenheid is maatwerk bij ons. Daarom bespreken we graag persoonlijk jouw wensen. Zo kunnen wij een passend voorstel maken. Onze accountmanager komt graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Laat ons hier weten dat je interesse hebt. Wij nemen dan contact met je op voor een afspraak.

Neem contact op