Uw perfecte feestlocatie wacht op u

Ontdek Onze Unieke Feestlocaties

Service op maat

We hebben zeer ruime ervaring van het enkel leveren van drank tot aan het volledig uit handen nemen van het complete festival en alles wat ertussen zit.  Er is geen festival of evenement waar FULL Events Festivals je niet mee kan helpen. Bij FULL Events Festivals streven we ernaar om het festival te voorzien van de lekkerste dranken en professionele oplossingen op alle mogelijke gebieden. Laat ons je helpen om jouw festival of evenement onvergetelijk te maken. Ons motto is niet voor niets: Making Memories

Onze Uitgelezen Feestlocaties

We zijn gespecialiseerd om op jouw eigen locatie, privé of zakelijk, een feest geheel naar jouw wensen te organiseren en tot in de puntjes te verzorgen. Soms is jouw locatie echter niet zo geschikt om het evenement van jouw dromen te organiseren. Niet getreurd! We hebben meerdere locaties waar we in alle vrijheid jouw feest mogen organiseren. Onderstaand een korte impressie van deze met zorg uitgekozen prachtige locaties. We maken graag een afspraak met je op de locatie om jouw wensen door te spreken.

Voor elke mogelijkheid

Neem contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op voor een snelle en vriendelijke ondersteuning.

Locatie Weert

Kraanmeester 5
6004 RR Weert
+31(0)495 23 4900
info@fullevents.nl

Locatie Heerlen

Beersdalweg 93
6412 PE Heerlen
+31(0)45 208 1339
info@fullevents.nl

© Design by Neovisual