Evenement organiseren

Laat jullie evenement organiseren door FULL Events voor een onvergetelijke ervaring op maat. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een jubileum of een ander speciaal moment, bij FULL Events zijn jullie aan het juiste adres voor professionele eventplanning en -uitvoering. Ons ervaren team staat klaar om jullie ideeën tot leven te brengen en een memorabele gelegenheid te creëren die zowel jou als je gasten zal verrassen en inspireren.

Service op maat

We hebben zeer ruime ervaring van het enkel leveren van drank tot aan het volledig uit handen nemen van het complete festival en alles wat ertussen zit.  Er is geen festival of evenement waar FULL Events Festivals je niet mee kan helpen. Bij FULL Events Festivals streven we ernaar om het festival te voorzien van de lekkerste dranken en professionele oplossingen op alle mogelijke gebieden. Laat ons je helpen om jouw festival of evenement onvergetelijk te maken. Ons motto is niet voor niets: Making Memories

Waarom het organiseren van jullie evenement uitbesteden?

Veel van onze klanten vragen zich eerst af of het niet beter is een evenement zelf te organiseren in plaats van uit te besteden aan een evenementenbureau. Wij antwoorden altijd op dezelfde manier. FULL Events organiseert als evenementenbureau ieder jaar meerdere events en brengt die allemaal tot een goed einde. We helpen bedrijven met het behalen van hun doelstellingen en ontzorgen de organisaties hierbij compleet, zodat zij zich kunnen richten op hun dagelijkse werkzaamheden. Een evenement organiseren kost namelijk ontzettend veel tijd. Daarnaast hebben wij toegang tot allerhande voorzieningen en benodigde apparatuur. Zo kunnen jullie op één plek terecht voor vragen en opmerkingen.

De mooiste feestlocaties om jullie zakelijk evenement te organiseren

Jullie kunnen een zakelijk event organiseren op jullie eigen terrein, waarbij wij gewoon op locatie alles regelen. Soms is jullie bedrijfsterrein of kantoorpand echter niet geschikt om het zakelijk evenement te houden. Maak je geen zorgen. Bij FULL Events hebben we ook een aantal originele feestlocaties tot onze beschikking, waar we in alle vrijheid jullie evenement kunnen houden. Van kastelen tot fabriekshallen; tezamen vinden we de geschikte feestlocatie.

Geschikte catering voor bedrijfsevenementen

Bij een geslaagd business event hoort ook geschikte catering. Bij een bedrijfsborrel kunnen we bijvoorbeeld zorgen voor fingerfood, terwijl bij een corporate festival street food misschien een geschiktere optie is. Daarnaast hebben we ook verfijndere mogelijkheden, zoals buffetten, lunch catering en uitgeserveerde diners. Onze smakelijke catering zorgt pas echt voor een complete ontzorging.

Bij deze zakelijke evenementen kunnen we jullie helpen

We hebben reeds vele bedrijfsevenementen mogen organiseren. Dit is een kleine greep uit de mogelijkheden die jullie bij ons hebben:

  – Bedrijfsfeesten

  – Beurzen

  – Netwerkevents

  – Corporate festival

  – Congres

  – Jubilea of jubileumfeest

  – Zakelijke borrels

  – Personeelsfeesten

  – Feesten voor feestdagen

Kosten om een evenement te organiseren

Wat de kosten zullen zijn om jullie zakelijke evenement te organiseren, is afhankelijk van jullie wensen en behoeften. We bieden meerdere standaard arrangementen aan, maar jullie kunnen ook ervoor opteren om alles op maat te laten maken. Vraag nu een offerte bij ons aan om te kijken naar de mogelijkheden. Samen bespreken we de kosten voor jullie op maat gemaakt event door, waarna jullie ook een vrijblijvende offerte ontvangen.

Jullie evenement laten organiseren door FULL Events

Waarom zouden jullie jullie volgende event laten organiseren door FULL Events? Wij zijn gespecialiseerd in de organisatie van feesten en events. Met onze ervaring en ons enthousiasme gaan we aan de slag om jullie evenement op unieke wijze tot stand te brengen, waarbij jullie volledig ontzorgd zullen worden. We denken mee met jullie doelstellingen en vertalen dit naar een origineel business event dat hierbij aansluit. We zijn bovendien een betrouwbare partij en communiceren helder met al onze klanten, waarbij jullie totale ontzorging onze missie is.

Neem contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op voor een snelle en vriendelijke ondersteuning.

Locatie Weert

Kraanmeester 5
6004 RR Weert
+31(0)495 23 4900
info@fullevents.nl

Locatie Heerlen

Beersdalweg 93
6412 PE Heerlen
+31(0)45 208 1339
info@fullevents.nl

© Design by Neovisual