Catering op locatie

Ben je op zoek naar bar verhuur en catering op locatie voor je volgende event in Nederland? Dan ben je bij FULL Events aan het juiste adres. Wij verzorgen je aankomende evenement van A tot Z, inclusief een catering op locatie volledig op maat gemaakt. Van buffetten tot fingerfood en smaakvolle barbecues; wij brengen de ultieme culinaire ervaring naar jouw event.

Service op maat

We hebben zeer ruime ervaring van het enkel leveren van drank tot aan het volledig uit handen nemen van het complete festival en alles wat ertussen zit.  Er is geen festival of evenement waar FULL Events Festivals je niet mee kan helpen. Bij FULL Events Festivals streven we ernaar om het festival te voorzien van de lekkerste dranken en professionele oplossingen op alle mogelijke gebieden. Laat ons je helpen om jouw festival of evenement onvergetelijk te maken. Ons motto is niet voor niets: Making Memories

streetfood

FULL Events is graag jouw cateraar

Wil jij ook een onvergetelijke culinaire ervaring aan je event toevoegen? Dan ben je bij FULL Events op de juiste plaats aanbeland. Wij bieden catering op locatie aan voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Voor welk event ook: wij staan voor je klaar. Onze gepassioneerde koks streven ernaar om voor ieder evenement de passende culinaire ervaring neer te zetten. Bezoek onze cateringwebsite en laat je verrassen door wat wij te bieden hebben! Want ook als het om eten gaat, is ons motto: Making Memories!

Voor ieder evenement de geschikte catering

Wij van FULL Events begrijpen dat ieder feest uniek is en daarom hebben wij een uitgebreid assortiment van catering opties tot onze beschikking. Voor zowel bruiloften als bedrijfsfeesten kunnen we hierdoor de catering in Weert en op andere locaties verzorgen. We delen hierbij de mening dat eten niet alleen smakelijk, maar ook een ervaring moet zijn. Bij onze catering op locatie zorgen we kortom ook voor een prachtige presentatie, waarbij je het water in de mond loopt.

Borrelhapjes

Heb je een bedrijfsborrel op de planning staan? Wij zorgen graag voor heerlijke versnaperingen voor bij de drankjes. Onze hapjes worden gekenmerkt door luxe en gemak, waardoor ze lekker met de hand gegeten kunnen worden tijdens de borrel. Wat dacht je van mozzarella mousse met tomaat? Of gerookte zalm met avocado? De handgemaakte hapjes kosten €1.70 per stuk. Ook tapasplanken behoren tot ons assortiment. Een plank kost €6.95 en is rijkelijk belegd met meerdere soorten kaas, worst, olijven en dergelijke.

Chique buffet

Onze buffetten zijn niet alleen erg smakelijk, maar ook stralen ze luxe en elegantie uit. We bieden drie verschillende buffetten aan, waarbij borden en bestek meegeleverd worden: hapjes pannen, luxe pick buffet en luxe buffet. Bij de hapjespannen kun je drie soorten vlees kiezen. Bij de luxe pick buffet worden warme gerechten geleverd in combinatie met salades, brood en borrelplanken. Bij het standaard luxueuze buffet zitten twee soorten vlees of een vleessoort en een vissoort inbegrepen. Bovendien heb je in dit buffet een warm bijgerecht erbij, drie salades en brood.

BBQ

Op sommige evenementen, zoals je eigen festival, is een BBQ handiger serveren dan een buffet. We hebben twee barbecuepakketten: de normale en de deluxe. Een standaard pakket bevat drie stukken vlees (of vegetarische stukken) en twee salades naar keuze. Je hebt ook nog de keuze voor een XL-pakket met maar liefst vier stukken vlees en drie salades. Ons Deluxe pakket bestaat uit drie stukken vlees en twee salades. Let wel op: dit is alleen de catering op locatie. Wil je niet zelf barbecueën? Dan kunnen wij ook een kok meesturen, die live kookt. Dit kost je ongeveer €275 bij groepen van tachtig man en groepen met een hoger aantal mensen €425.

Walking dinner

Een walking dinner is ideaal, wanneer je niet wilt dat je evenement doorbroken wordt door de aankomst van de catering. Bij een walking dinner komt het personeel langs met het eten, terwijl jij je gesprekken gewoon kunt voortzetten. In een foodtruck wordt de walking dinner bereid. Een greep uit de mogelijkheden zijn de volgende hapjes: minitaco’s, toastjes, pitabroodjes, crispy chicken burgers, friet speciaal, mozzarella en tomaatjes, aardbeienmousse cornetto, chocolademousse cornetto, witte chocolade yoghurt crème, aardbeiensorbet en verse aardbeien.

Meer dan de catering op locatie

Bij FULL Events doen we echter meer dan catering op locatie bieden. Wij kunnen ook voor je complete evenement zorgen, zodat jij volledig ontzorgd wordt. We zorgen dan niet alleen voor smakelijk voedsel, maar ook de organisatie, decoraties, tap, aankleding en entertainment bij je event. Ook zorgen we voor personeel en coördinatoren.

Neem contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op voor een snelle en vriendelijke ondersteuning.

Locatie Weert

Kraanmeester 5
6004 RR Weert
+31(0)495 23 4900
info@fullevents.nl

Locatie Heerlen

Beersdalweg 93
6412 PE Heerlen
+31(0)45 208 1339
info@fullevents.nl

© Design by Neovisual