Bruiloft feest bij FULL Events

FULL Events Luxury maakt jullie droombruiloft werkelijkheid, met professionele ondersteuning van planning tot uitvoering. Onze pakketten dienen als basis voor het trouw feest, maar natuurlijk passen we deze volledig aan op jullie wensen. Met oog voor detail creëren we een onvergetelijke ervaring, waarbij ons motto ‘Making Memories’ centraal staat. Kies dus voor ons en laat je verrassen door de mogelijkheden voor jullie bruiloft feest.

Service op maat

We hebben zeer ruime ervaring van het enkel leveren van drank tot aan het volledig uit handen nemen van het complete festival en alles wat ertussen zit.  Er is geen festival of evenement waar FULL Events Festivals je niet mee kan helpen. Bij FULL Events Festivals streven we ernaar om het festival te voorzien van de lekkerste dranken en professionele oplossingen op alle mogelijke gebieden. Laat ons je helpen om jouw festival of evenement onvergetelijk te maken. Ons motto is niet voor niets: Making Memories

Een trouw feest organiseren bij FULL Events Luxury

Bij FULL Events Luxury ondersteunen we jullie graag bij het organiseren van de bijzondere dag. Van een sfeervolle tent tot professioneel personeel, luxe horeca inrichting en smaakvolle catering, wij regelen het voor jullie. Toch kan het organiseren van een bruiloft feest erg overweldigend zijn, want welke keuze past nu precies bij jullie? Daar helpen wij jullie graag bij. Om inspiratie op te doen, hebben wij verschillen pakketten samengesteld. Een pakket vormt meestal de basis voor het feest van de bruiloft. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor persoonlijke inbreng, een bruiloft is maatwerk en ook daar denken wij graag met jullie mee. Meer weten over de mogelijkheden bij FULL Events Luxury? Neem dan snel contact met ons op en vraag de bruiloftsfolder aan. Wij gaan graag met jullie in gesprek om jullie droombruiloft tot in de puntjes te realiseren!

De basis van een goed bruiloft feest

Een goede basis is belangrijk voor een geslaagd bruiloft feest. Afhankelijk van de locatie waar het feest plaatsvindt en de ondergrond waar de tent op moet komen staan, is een tijdelijke vloer nodig. Wij bieden mooie vlondervloeren aan, als basis van de verschillende tenten. Een vlondervloer zorgt ervoor dat er geen hoogteverschillen zijn in de tent, een strak oppervlak wordt dus gecreëerd. Daarnaast geven de houten planken een warm en sfeervol gevoel en kunnen je gasten veilig losgaan op de dansvloer. Een solide ondergrond is de basis van jullie trouw feest en bij FULL Events Luxury zorgen wij hiervoor!

Onze verschillende feesttenten

Op deze basis kunnen wij verschillende soorten tenten opbouwen, perfect voor een prachtige feestlocatie. Bij FULL Events Luxury hebben we drie opties:

pagode tenten

Pagode tenten

Onze pagodetenten zijn ideaal voor verschillende weersomstandigheden. Natuurlijk hopen we zonnestralen en strakblauwe lucht te zien op jullie bruiloftsfeest, maar helaas is het weer nogal onvoorspelbaar. De pagodetenten zijn overdekt en kunnen op een speelse manier worden opgezet. De tenten worden met elkaar verbonden, waardoor een naadloos geheel ontstaat. In het midden ontstaat een kleine ‘binnentuin’, wat vaak een groot succes is bij de gasten. Het grootste voordeel is dat alle tenten volledig gesloten kunnen worden, zelfs nog de dag voor de bruiloft. Deze flexibele pagodetenten zijn dus ideaal voor ieder feest van een bruiloft!

Stretch tenten

Verlang je naar een Toscaanse huwelijksceremonie of juist naar een levendige festivalsfeer? De stretchtent is bijzonder veelzijdig en kan aangepast worden aan verschillende thema’s en stijlen. Voor een Toscaans gevoel, kies je voor een tent met een warme, aardse kleurstelling en natuurlijke materialen zoals hout en linnen. Wil je liever een festivalbruiloft? Geen probleem! Een witte of kleurrijke stretchtent met vlaggenlinten, kleurrijke lichtjes en een dansvloer in het midden creëert de perfecte festivalvibe. De stretch tent is dus de ideale keuze om het Toscaanse gevoel of de festivalsfeer naar jullie bruiloftsfeest te halen.

Aluhal

Onze aluhal biedt de beste bescherming tegen verschillende weersomstandigheden. Deze robuuste tent is gemaakt van duurzaam aluminium en kan eenvoudig worden aangepast aan jullie wensen. In deze tent creëren we een ruime dansvloer, zodat iedereen volledig uit zijn dak kan gaan. Niets is natuurlijk leuker dan volledig uit zijn dak gaan op de dansvloer. Als de tent op een mooie locatie staat, adviseren we om te kiezen voor transparante wanden en plafond. Met deze oplossing betrek je de omgeving bij je feest, waardoor je het gevoel krijgt dat je buiten danst onder de sterren. De mogelijkheden van onze aluhal zijn dus eindeloos.

Meer informatie?

Bij FULL Events hebben we verschillende opties voor de ideale trouwlocatie in Limburg. Bekijk hier onze folder met meer informatie over de verschillende arrangementen, feesttenten en vloeren!

Waarom kiezen voor een bruiloft feest bij FULL Events Luxury Luxury?

Bij FULL Events Luxury maken we jouw droombruiloft realiteit. Onze professionals doen er alles aan om elk detail tot in de puntjes de verzorgen. We regelen de mooiste decors en heerlijke cateringconcepten, zodat deze dag jullie altijd bij zal blijven. Ons motto ‘Making Memories’ zegt het eigenlijk al, het maken van mooie momenten staat bij ons centraal. Realiseer met ons een trouw feest vol luxe, elegantie en verfijning, alles draait om jullie als bruidspaar. Kies dus voor ons en laat je verrassen door alle mogelijkheden en ideeën.

Vier jullie droombruiloft met FULL Events Luxury. Wij regelen, jullie genieten. Laat ons jullie perfecte bruiloft feest organiseren!

Neem contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op voor een snelle en vriendelijke ondersteuning.

Locatie Weert

Kraanmeester 5
6004 RR Weert
+31(0)495 23 4900
info@fullevents.nl

Locatie Heerlen

Beersdalweg 93
6412 PE Heerlen
+31(0)45 208 1339
info@fullevents.nl

© Design by Neovisual