Over FULL Events

Wij zijn
FULL Events!

FULL Events is de totaalleverancier op het gebied van evenementen.U heeft bij ons een uitgebreide keuze aan zowel evementenmaterialen als dranken. Zo hoeft u voor de organisatie van uw bruiloften, recepties, barbecues en zelfs festivals slechts naar een leverancier, Full Events!

Fill 1
Fill 1

FULL Events –
Hoe werken wij?

Werkwijze

Na een oriënterend gesprek brengen we uw wensen in kaart door middel van een passende offerte. Door nauw betrokken te blijven in de voorbereiding heeft u de geruststelling dat uw evenement in goede handen is. Uiteraard kunt u via de ‘Verhuur’ module op onze website ook zelf uw aanvraag samenstellen. We zullen vervolgens altijd contact opnemen om de offerte te laten aansluiten op uw wensen!

Partners

Een evenement organiseren doe je samen! Daarom werkt FULL Events samen met tal van specialisten in de evenementenbranche. Achter de schermen werken tal van mensen mee aan uw evenement, maar u ervaart het gemak van slechts één aanspreekpunt! 

Evenementen

Evenementen

Heeft u iets te vieren, maar geen idee hoe u dit moet organiseren? Bij FULL Events kunnen we de volledige organisatie van uw evenement in handen nemen. Na een oriënterend gesprek brengen we uw wensen in kaart door middel van een passende offerte. Door nauw betrokken te blijven in de voorbereiding heeft u de geruststelling dat uw evenement in goede handen is.

Ga naar evenementen pagina

BE PART EVENTS

‘Een feest om mee te werken!’

Fill 1
Fill 1

Evenementen!

Alles onder één dak!

FULL Events is de totaalleverancier op het gebied van evenementen. Wij bieden u een gigantische keuze aan zowel evenementenmaterialen als dranken voor het organiseren van bruiloften, recepties, barbecues, en zelfs festivals.

Bekijk direct onze materialen!

Wilt u zelf een evenement organiseren?

Direct contact