FULL Events!

Welkom bij Full Events! Wij zijn jouw partner voor evenementverhuur, zowel voor bedrijven als particulieren. Laat ons samen jouw ideeën tot leven brengen en maak van elk evenement een onvergetelijke ervaring!

WIE IS FULL EVENTS?

Jouw Onvergetelijke Evenementen Beginnen Hier!

FULL Events is de totaalleverancier op het gebied van evenementen. U heeft bij ons een uitgebreide keuze aan zowel evenementenmaterialen als dranken. Zo hoeft u voor de organisatie van uw bruiloften, recepties, barbecues en zelfs festivals slechts naar een leverancier, FULL Events!

EEN WERELD VAN MOGELIJKHEDEN

Ontdek Onze Diverse Werelden

Particulier

Een verjaardag, geslaagd, voetbalwedstrijd of barbecue met de buurt. Er zijn zo veel redenen om een feest te geven! Vind jij het ook  zo’n gedoe om alles te regelen?  Bij FULL Events hebben we er ons werk van gemaakt feesten te geven. Wij nemen je al dat gedoe graag uit handen. We zijn er voor ieder budget. Je kunt ons inschakelen voor het regelen van een tap en koelkast vol lekkere drankjes, maar ook als je je gasten graag droog in de tuin wilt laten feesten zijn wij er voor je met praktische overkappingen of mooi aangeklede tenten. 

Luxury

Waar men vroeger voor een bijzondere gelegenheid als een huwelijk, communie of kroonverjaardag op zoek ging naar een feestlocatie, is de trend tegenwoordig om dit te vieren op een plek met een bijzondere betekenis voor degene die het feest geeft. Denk bijvoorbeeld aan de eigen tuin. Wel met stijlvolle aankleding en volledig ontzorgd. FULL Events helpt je hier graag bij.

Business

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het organiseren van een bedrijfsfeest waar nog lang over gepraat wordt? Of een evenement voor klanten waarmee je een verpletterende indruk maakt? Wil je bij een beursstand een gezellige horecagelegenheid hebben om nader kennis te kunnen maken met potentiële klanten? Of ben je juist op zoek naar een teambuildingsdag met een afsluitende barbecue?

Festivals

Een evenement organiseren doe je niet zomaar even. Om te zorgen dat op de dag zelf alles op rolletjes loopt is de voorbereidende fase cruciaal. Je wilt hierbij dan ook alleen samenwerken met professionals die weten waar ze mee bezig zijn. Bij FULL Events denken wij op alle niveaus met je mee. Je kunt bij ons terecht voor de inkoop van de drank en huur van taps, koelwagens en tenten. Maar je kunt ons ook inschakelen om het evenement te organiseren vanaf vergunningaanvraag tot en met het schoon opleveren van het terrein.

Reviews

Neem contact op!

Laat hiernaast je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Locatie Weert

Kraanmeester 5
6004 RR Weert
+31(0)495 23 4900
info@fullevents.nl

Locatie Heerlen

Beersdalweg 93
6412 PE Heerlen
+31(0)45 208 1339
info@fullevents.nl

Support

Contact
Particulier

Luxury

Business

Festivals

© Design by Neovisual