Evenementen!

Alles voor uw evenement!

FULL Events is de totaalleverancier op het gebied van evenementen. Wij bieden u een gigantische keuze aan zowel evenementenmaterialen als dranken voor het organiseren van bruiloften, recepties, barbecues en zelfs festivals!

 

Fill 1
Fill 1

Van klein feestje tot groot festival!

Vóór het evenement!

Het organiseren van een evenement begint altijd met een oriënterend gesprek. Nadat wij uw wensen hebben aangehoord kunnen wij dit bundelen in een gerichte offerte. Korte lijnen met periodiek contact vormt de basis om uw wensen zo goed mogelijk tot uiting te laten komen!

Tijdens het evenement!

Indien gewenst kunnen wij u ondersteunen gedurende het evenement. Door verantwoording te dragen voor de Horeca exploitatie kunt u zelf ook genieten.

Vinden de barmedewerkers bijvoorbeeld dat er teveel druk op de tapinstallaties staat of komt er te veel/te weinig schuim? Wij weten precies hoe zij in deze situaties moeten handelen.

Ná het evenement!

Op het afgesproken moment zal de afbouw van het evenement van start gaan. Doordat wij zelf aanwezig zijn bij de afbouw kan dit zo efficiënt mogelijk gebeuren,

BE PART EVENTS

‘Een feest om mee te werken!’

Fill 1
Fill 1

Over FULL Events

Passie als basis voor expertise!

Quisque ultrices tincidunt sapien rhoncus dapibus. Mauris pellentesque lorem diam, eget bibendum quam auctor a. Nullam iaculis rhoncus nisi eget pellentesque. Praesent elementum nunc vitae erat elementum, in facilisis lacus tempor.

Over FULL Events

Wilt u zelf een evenement organiseren?

Direct contact