Particulier

Een verjaardag, geslaagd, voetbalwedstrijd of barbecue met de buurt. Er zijn zo veel redenen om een feest te geven! Vind jij het ook  zo’n gedoe om alles te regelen en vooral de dag erna alles op te ruimen?  Bij FULL Events hebben we er ons werk van gemaakt feesten te geven. Wij nemen je al dat gedoe graag uit handen. We zijn er voor ieder budget. Je kunt ons inschakelen voor het regelen van een tap en koelkast vol lekkere drankjes, maar ook als je je gasten graag droog in te tuin wilt laten feesten zijn wij er voor je met praktische overkappingen of mooi aangeklede tenten. Indien gewenst zorgen onze vakkundige medewerkers dat je gasten bediend worden van een hapje en een drankje. En natuurlijk zorgen we dat alles weer keurig opgeruimd wordt na afloop.

Ons aanbod feestverhuur!

Ieder evenement is maatwerk bij ons. Daarom bespreken we graag persoonlijk jouw wensen zodat we een passend voorstel kunnen maken. Laat ons weten via info@fullevents.nl of via 0495- 239400 dat je interesse hebt en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!.

Ben je nu al nieuwsgierig en wil je meteen kijken wat we te bieden hebben, klik dan hier beneden en kijk naar de mogelijkheden:

Vooraf zekerheid? Kijk dan naar onze ALL-IN PAKKETTEN (vanaf 30 personen)
Zelf jouw order samenstellen? Stel dan je EIGEN OFFERTE samen!

“Wij zetten jouw wensen om in onvergetelijke herinneringen!”

 Bekijk onze ALL-IN PAKKETTEN!

Stel je eigen offerte samen!

Link naar de divisie particulieren
Fill 1
Fill 1